SolidRH kosteuden seurantajärjestelmä

Olemme ottaneet edustettavaksemme Wiiste Oy:n innovatiivisen kosteudelogo_wiisten seurantajärjestelmän SolidRH:n. Järjestelmän avulla voi seurata betonirakenteen kuivumista alusta asti ja tarvittaessa ryhtyä toimenpiteisiin kuivumisen jouduttamiseksi tai hidastamiseksi. Mittaustulokset luetaan langattomasti ja viedään Relia -hallintaohjelmistoon. Mittaustulosten lukemisen mittalaitteella voi suorittaa lähes kuka tahansa, kunhan tulosten analysoinnin tekee rakennusfysiikan tuntija.

Relia -hallintaohjelmisto on pilvipalvelu, johon voidaan kirjautua verkon kautta lähes mistä tahansa. Palveluun voidaan myös jakaa käyttöoikeuksia projektin eri osapuolille tarvittavassa laajuudessa. Asiakkaalle lukuoikeudet, projektijohdolle täydet oikeudet jne. Relian avulla luodaan vaivattomasti laadukkaat ja selkeät raportit loppukäyttäjän tarpeisiin.

kuva3_lukutapahtuma
Lukutapahtuma

Mittausanturit asennetaan betoniin valun yhteydessä ja ovat näin hyvässä suojassa eikä mittauksessa ole pelkoa LVIS -järjestelmien vaurioitumisesta, kuten esimerkiksi porareikämittauksessa.

Olkaa hyvät ja käykää tutustumassa järjestelmään tästä ja ottakaa yhteyttä niin jutellaan aiheesta ja tarpeistanne lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *