UUTISARTIKKELIT

Uutisia ja tiedotuksia

Asuntovaunu vuokrattavana

Asuntovaunu vuokrattavana

Meiltä saa nyt vuokrattua asuntovaunua. Hobby 650 KMFE Prestige vm. 2008. Vaunu on tilava perhevaunu, johon saa reilut makuupaikat 7:lle. Vaunun esittely ja varauskalenteri löytyy Nettikaravaanista. http://www.nettikaravaani.com/hobby/650/1482117 Käy tutustumassa ja katsomassa sopiva aika varaukselle.

Uudistettu logo ja nettisivut

Uudistettu logo ja nettisivut

Insinööripalvelu Jukola Oy:n logo on uudistettu. Logoon haluttiin hiukan uutta ja nykyaikaisempaa ilmettä. Samalla uudistettiin hiukan nettisvujen ilmettä. Toivottavasti uudistukset ovat miellyttäviä.

Galleria ja Instagram

Galleria ja Instagram

Insinööripalvelu Jukola Oy on liittynyt Instagramiin. Löytyy tunnuksella insinooripalvelu_jukola_oy. Ottakaahan seurantaan. Instagramissa julkaisemme mallinnettuja kuvia kohteistamme yms. Samalla kotisivujen galleria seuraa jatkossa Instagramin kuvavirtaa. Tästä pääset tutustumaan kotisivujen galleriaan ja tästä Instagram -sivuumme.

Hyvää uutta vuotta 2017

Hyvää uutta vuotta 2017

Hyvää uutta vuotta 2017 kaikille! Vuosi 2017 on Suomen 100 -vuotis juhlavuosi ja Insinööripalvelu Jukolan (toiminimenä 2007-2013) 10 -vuotis juhlavuosi. Syksyllä tulee 10 vuotta täyteen. Jotain voisi keksiä sen kunniaksi.

0

Your Cart